Se arată toate cele 0 rezultate

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Borsete pentru barbati

Pana nu demult, termenul de borseta definea o geanta barbateasca nu prea incapatoare, in care proprietarul isi putea depozita banii, cardurile si cheile. Ea se poarta in jurul taliei, fiind la indemana in momentul in care doriti sa va gasiti cele trebuincioase. Pentru ca buzunarele pline nu reprezinta o tendinta, acest lucru oferind look-ului o alura ingrijita, barbatii isi indreapta tot mai des atentia catre borsete. Responsabil este si designul borsetei, unul care poate fi inclus in orice tip de tinuta, mai putin in compania unui costum office. Pentru aceste duo-uri elegante, de preferat sunt servietele sau gentile office.

Ne-am propus sa extindem gama de borsete din dorinta de a fi pe placul tuturor clientilor. Modele incluse sunt unele confectionate din materiale rezistente, naturale si flexibile, un exemplu elocvent fiind pielea in toate variatiunile sale. Pentru barbatii care vor sa poarte borsete in compania tinutelor sport, am completat catalogul nostru cu modele realizate din textile rezistente, impermeabile si longevive.

Clasica distributie a fermoarelor nu lipseste din partea superioara a borsetei, dar nici buzunarele dispuse pe fateta anterioara. In cele de mari dimensiuni pot fi inglobate acte, in timp ce buzunarele mici isi pastreaza scopul predefinit: depozitarea cheilor si a banilor. Cu un format care ofera siguranta purtatorului, dar si o grija in minus, borseta ramane unul dintre accesoriile de top ale barbatului modern si practic.