Se arată toate cele 0 rezultate

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Bratari Barbati

Accesoriile sunt elemente folosite atat de catre femei cat si de barbati. Cand vine vorba despre bratarile special dedicate acestora, modele pentru barbati nu sunt mai prejos de cele destinate femeilor. Moda nu a trecut in ceea ce priveste purtarea unei bratari pentru barbati din argint sau aur, dar si a celor handmade sau din piele.

Bratari pentru barbati in functie de stil si varsta

In functie de tinuta pe care o alegem, este important sa o accesorizam cu bratara potrivita, astfel incat sa nu fie prea mult din punct de vedere estetic. Bratarile sunt in topul bijuteriilor preferate de barbati, imediat dupa ceasuri. Trebuie sa recunoastem ca bratarile au devenit un bun necesar in randul domnilor. Acestia aleg sa poarte bratari barbati din piele, metale pretioase sau combinatii inedite de materiale, deseori fiind completate cu un ceas casual sau elegant, in functie de modelul bratarii.

Accesorizarea este o arta care functioneaza sau nu, in functie de preferintele fiecaruia, astfel ca este recomandat ca atunci cand optezi pentru purtarea mai multor bratari barbatesti, acestea sa fie puse toate la o mana astfel incat sa nu incarcam din punct de vedere vizual tinuta aleasa.

Bratarile sunt foarte des purtate pe timp de vara, insa cele din piele sunt strans legate de incheietura, permitand astfel purtarea acestora pe sub anumite haine. Varietatea modelelor precum cele din margele, snur, shamballa sau din piele permit domnilor sa-si abordeze noi stiluri vestimentare in care vor arata exceptional.