Se arată toate cele 3 rezultate

-44%

Curea barbati din piele naturala Edward

249.00 lei 139.00 lei
-46%

Curea barbati din piele naturala Gerald

239.00 lei 129.00 lei
-38%

Curea barbati din piele naturala Isaac

239.00 lei 149.00 lei

Curele Barbati

Cureaua reprezinta un accesoriu des intalnit in garderoba unui domn, atat pentru tinutele casual cat si office. Principalul scop al acesteia fiind sustinerea pantalonilor si mai apoi completarea tinutei.
Este probabil cel mai preferat accesoriu, mai ales ca face parte din viata fiecaruia. Toti barbati au cel putin o curea in dulap.

In timp, curelele au devenit accesorii fashion, astfel ca alegerea modelului potrivit poate fi o adevarata provocare pentru domni, avand in vedere varietatea acestora. Dorinta de a arata impecabil constituie unul dintre motivele pentru care se opteaza pentru o curea barbateasca din piele.

Curele de barbati pentru evenimente formale sau business

O curea formala este un must-have, perfecta pentru pantofi eleganti, iar culoarea acesteia este recomandata sa fie neagra sau maro pentru a fi mai usor de asortat. Pentru blugi, este indicat alegerea unei curele barbatesti de culoarea pielii, simpla sau cu diverse aplicatii pentru a te scoate in evidenta.

Rolul acestor accesorii sunt acela de a completat tinuta aleasa, de aceea este bine sa stim cum le putem imbina, astfel incat rezultatul sa fie unul multumitor si totodata frumos, indiferent de modelul ales, ca este vorba de o curea handmade, una de piele sau din diverse materiale din care este confectionata, trebuie sa ne simtim bine atunci cand alegem sa o purtam.