Se arată toate cele 0 rezultate

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Curele dama

Curelele sunt accesoriile care au rolul de a scoate in evidenta silueta unei femei sau care vin in completarea unor articole vestimentare. Rolul esential al unei curele de dama este acela de a sustine imbracamintea aleasa, in afara de scopul de a oferi o imagine impecabila celor care aleg sa o poarte.

Curele dama colorate sau metalice

Exista o varietate de curele dama, printre care cele subtiri si colorate, care sunt destinate femeilor care poarta rochii sau fuste, putand fi usor asortate. Sunt dedicate in special persoanelor mai inalte, cu picioare subtiri. In ceea ce priveste curelele de latime medie, acestea sunt potrivite tuturor persoanelor, oferind o imagine de alungire a siluetei.

O curea de dama lata se potriveste atat la o rochie cat si la o pereche de jeansi, accentuand talia unei femei. Desi avem deseori tendinta de a alege doar ceea ce ne place, trebuie sa luam in considerare faptul ca uneori tocmai modelele care nu ne atrag ni se potrivesc cel mai bine. In afara de marime, care este esentiala pentru a nu arata inestetic atunci cand o purtam, cureaua trebuie sa fie aleasa in functie de articolele vestimentare la care urmeaza sa o purtam.

Curelele clasice de dama sunt potrivite pentru orice pereche de pantaloni pe care alegem sa o purtam, mai ales daca scopul este numai sustinerea acestora si nu evidentierea siluetei. Curele realizate din piele naturala, desi pot avea un pret mai ridicat, sunt cele mai rezistente si usor de mulat dupa formele fiecaruia.

Cea mai sigura metoda prin care te asiguri ca modelul ales se va plia pe silueta este sa alegi un model cu 5 cm peste talie, lungimea deseori fiind scurtata si de catre catarama pe care o are acesta. Accesoriile de pe o curea, catarama sau insertiile ornamentale sunt elementele care o fac speciala atunci cand alegem sa o purtam in diverse combinatii.