despre

DESPRE FISTIQUE.RO

Magazinul Fistique.ro se mandreste cu o experienta vasta in domeniul gentilor si accesoriilor. Povestea noastra a inceput in anul 2016, din initiativa a doi tineri antreprenori care impartasesc o pasiune comuna pentru moda si stil. Alegerea noastra sunt produsele confectionate din piele ecologica, datorita numeroaselor posibilitati estetice pe care le ofera prelucrarea si vopsirea acestui material . Astfel, oferim clientilor nostru produse de inalta calitate, aliniate tendintelor prezentului, care se pliaza atat pe stilul office & elegant, cat si pe stilul casual – chic, tot mai abordat in ultimul timp.

Ne-am selectat cu atentie colaboratorii, alegandu-i doar pe aceia care impartasesc aceeasi viziune stilistica, menita sa imbine utilul cu frumosul. Pentru noi, elementul definitoriu al comertului ramane calitatea pe care o oferim clientilor nostri, pe care dorim sa-i rasfatam doar cu produse difersificate, rezistente si calitative. Din aceasta cauza, venim constant in intampinarea dumneavoastra cu noi colectii de genti, papioane, curele si alte accesorii contemporane, dorindu-ne sa performam in segmentul vast al accesoriilor si pieselor de marochinarie.

Ne aflam intr-o constanta cautare a tendintelor promovate de cei mai mari designeri, atat in materie de genti, cat si de alte accesorii destinate publicului feminin sau masculin. Suntem la curent cu ultimele propuneri de nuante, imprimeuri si design-uri, alegand sa aducem in fata dumneavoastra doar produsele cu o calitate impecabila si cu un aspect desprins din lumea exclusivista a modei. In plus, dorim sa raspundem necesitatilor publicului eterogen, astfel ca veti gasi in colectiile noastre atat produse clasice, cat si modele care se bucura de un suflu modern si inovativ la nivelul designului si nuantelor alese.

Va multumim pentru increderea acordata si va asteptam sa ne incercati produsele.