Se arată toate cele 6 rezultate

-40%

Geanta barbati Joshua

529.00 lei 319.00 lei
-46%

Geanta barbati Kevin

679.00 lei 369.00 lei
-43%

Geanta barbati Lawrence

729.00 lei 419.00 lei
-33%

Geanta barbati Malcolm

1,093.00 lei 729.00 lei
-37%

Servieta barbati Oscar

810.00 lei 509.00 lei
-39%

Servieta barbati Ronald

789.00 lei 479.00 lei

Genti barbati

In confectionarea gentilor de piele pentru barbati se folosesc materiale dintre cele mai diversificate, populare fiind pielea naturala box, cea intoarsa/ suede, dar si cea de provenienta sintetica. Pentru publicul masculin alegerile sunt la fel de variate, castig de cauza avand pielea naturala fina, fara imperfectiuni, dar si pielea intoarsa.

Genti barbatesti din piele naturala sau ecologica

Analizand preferintele barbatilor care de-a lungul timpului ne-au devenit clienti, am observat faptul ca atentia acestora este captata de tesaturile fluide, fara prea multe variatiuni si incretituri. Din aceasta cauza, am selectat pentru dumneavoastra genti barbatesti din piele cu design clasic, care nu fac altceva decat sa sporeasca frumusetea naturala a portiunilor din piele. In fond, rolul acestui material este acela de a impresiona prin structura sa neteda, fina.

Pielea naturala neteda pe o parte si cu granulatii fine pe cealalta parte este la fel de cautata de catre barbati, ea fiind inclusa in designul gentilor barbatesti casual, care pot fi purtate cu incredere alaturi de denim, in, bumbac ori velur. Pentru a ajunge la aspectul granulat, in cadrul procesului de prelucrare suprafata este slefuita, un bob artificial fiind aplicat printr-o tehnica de stantare. Prin intermediul acestei proceduri se ascund imperfectiunile naturale, adaugand totodata interes pentru noul design atipic.

Pielea suede este un alt material inclus in colectiile de genti barbati, aspectul sau neclar, textura moale si catifelata, dar si pretul mai accesibil transformandu-o in prima alegere a publicului tanar. In plus, portiunile din piele prelucrate in acest fel reusesc sa se plieze mai bine pe croiurile rucsacilor sau ghiozdanelor, tocmai pentru ca ele nu mai sunt la fel de rigide, comparativ cu pielea naturala standard.

Magazinul nostru isi propune sa rasfete reprezentantii publicului masculin cu genti barbati de inalta calitate, confectionate din tesaturi durabile, naturale si longevive. Creatiile exclusiviste, de purtat in mediul business sau la ocazii speciale, dar si modelele casual existente in catalogul nostru virtual de genti vor deveni acccesoriile fundamentale pentru tinutele dumneavoastra.

Pentru publicul matur am adaugat genti barbati stilizate, predominant confectionate din piele naturala, in timp ce segmentul tanar este complimentat cu modele versatile, accesibile, uneori supradimensionate. Gentile universale nu sunt singurele accesorii pe care le puteti gasi in magazinul nostru, de o atentie speciala bucurandu-se si borsetele sau servietele folosite in mediul office.