Se arată toate cele 3 rezultate

-41%

Geanta dama Camilla

169.00 lei 99.00 lei
-32%

Geanta dama Clarissa

219.00 lei 149.00 lei
-32%

Geanta dama Deborah

219.00 lei 149.00 lei

Genti casual femei

Stilul casual presupune tinute lejere, constituite in timpul verii din rochite vaporoase, fuste mini sau maxi, cardigane din tesaturi respirabile, dar si top-uri in culori variate. In timpul iernii, stilul casual – chic va fi unul in care trasatura de baza este echilibrul ferm in confort si estetica. Ambele perioade ale anului implica, insa, purtarea unor accesorii pe masura. Caci o tinuta care se doreste a fi casual nu este echivalenta cu un outfit lipsit de accesorii.

Genti casual supradimensionate sau minimaliste

Fara a iesi prea mult din standardele universale, gentile casual sunt modelele pe care noi le incadram in categoria shopper sau bowling. Prima categorie cuprinde genti casual cu dimensiuni generoase si format usor rotunjit in partea de jos, designul final fiind unul care poate fi asemanat cu o cupa. Gentile casual shopper sunt folosite in timpul zilelor aglomerate, la cumparaturi sau la iesirile in oras cu prietenele. La polul opus, geanta bowling este cea cu un design mai formal, avand o forma de cilindru intors. De aceea, laturile sale vor fi sferice, iar formatul gentii casual bowling o sa fie unul mai stilizat, usor de integrat intr-o tinuta feminina.

Fara a defavoriza tendintele momentului, majoritatea exemplarelor care fac parte din categoria genti casual se evidentiaza prin intermediul simtului practic. Usor de intuit motivul, avand in vedere faptul ca intr-o zi obisnuita in interiorul gentii vom gasi un pix, o agenda, o perie, portofelul sau chiar o gustare de pranz.