Se arată toate cele 4 rezultate

-35%

Geanta dama Abigail

199.00 lei 129.00 lei
-31%

Geanta dama Ada

229.00 lei 159.00 lei
-33%

Geanta dama Brittany

209.00 lei 139.00 lei

Geanta dama Felicity

Genti elegante dama

O geanta eleganta nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei doamne care se respecta si care pune accent pe felul in care se prezinta in fata celorlalti. Indiferent de domeniul in care activeaza din punct de vedere profesional, orice femeie trebuie sa isi acorde cate o clipa de eleganta. Fie ca este vorba de un eveniment special la care participa sau de un intreg stil ce o caracterizeaza, o geanta eleganta este cea care reuseste de fiecare data sa ofere un plus de savoare unei tinute pe masura.

Cand se poarta o geanta eleganta?

Gentile elegante sunt purtate in special la evenimentele private, atunci cand tinuta impune o accesorizare pe masura. In general, aceste articole sunt realizate din piele naturala si au dimensiuni care variaza.

Puteti purta genti elegante si la birou, insa este important ca tinuta sa fie in acelasi ton. Daca pana acum asortati geanta cu tinuta, de data aceasta trebuie sa ganditi totul invers. Daca va doriti foarte mult sa purtati o anumita geanta la birou, va alegeti o tinuta care sa se potriveasca si sa ofere un aspect de continuitate.

Acest accesoriu poate avea mai multe dimensiuni, iar doamnele trebuie sa aiba cate un exemplar din fiecare. Astfel, pentru evenimentele private, rafinate, vor alege o geanta eleganta cu dimensiuni reduse, in care isi pot depozita doar strictul necesar.

Daca merg la birou, vor avea nevoie de o geanta eleganta mai mare, in care sa incapa mai multe obiecte. Se spune ca nu este bine sa te uiti in geanta unei femei. De multe ori pana si femeile sunt surprinse de obiectele pe care le gasesc acolo. Cu toate acestea, ea trebuie sa fie destul da incapatoare si rezistenta.

In functie de preferintele fiecareia si de tipul de activitate pe care o va desfasura, o purtatoarea poate opta pentru una cu toarte mici, tip servieta, pe care sa o poarte relaxat pe mana sau pentru una cu toarte mai mari, pe care o poate tine atat in mana, cat si pe umar.