Se arată toate cele 3 rezultate

-33%

Geanta dama Brittany

209.00 lei 139.00 lei

Geanta dama Felicity

-35% Geanta dama Karla

Geanta dama Karla

Evaluat la 5.00 stele din 5
229.00 lei 149.00 lei

Genti office

In momentul in care va puneti intrebari referitoare la trasaturile care caracterizeaza femeile din mediul business, in minte trebuie sa va apara urmatoarele: seriozitatea., profesionalismul, codul vestimentar conservator, machiajul perfect si, obligatoriu, geanta office de care o femeie stilata nu se desparte in cadrul aparitiilor sale.

De cele mai multe ori, acele genti office pe care le vedem la bratul femeilor business poarta un vesmant coloristic neutru, negrul, nude-ul, griul si bejul fiind nuantele care au castig de cauza. Argumentul este unul usor de inteles si consta in versatilitatea pe care o are o geanta office neagra sau maro, ea integrandu-se perfect in fiecare outfit office. Fie el compus dintr-un costum elegant, alcatuit din sacou si pantaloni / fusta, fie finisat cu ajutorul unei rochii cambrate pe linia corpului.

Geanta office dama – materiale si tesaturi

Materialele eligibile pentru realizarea gentilor office sunt pielea naturala cu finisaj lucios, lacul sau inlocuitorii artificiali, precum pielea ecologica. Acestea sunt texturile care ofera eleganta gentilor office, spre deosebire de accesoriile cu vesminte suede care par desprinse dintr-un peisaj boho, hippie. Pentru o geanta business este important si interiorul, care nu trebuie sa aiba o captuseala colorata, vizibila in momentul in care purtatoarea deschide poseta. O captuseala neagra, bleumarin sau bej este de preferat pentru un astfel de model. Pretul este unul pe masura, insa noi va asiguram de faptul ca investitia va fi una longeviva.