Se arată toate cele 3 rezultate

-39%

Geanta clutch Hilary

129.00 lei 79.00 lei
-31%

Geanta clutch Ivy

159.00 lei 109.00 lei
-32%

Geanta plic Kayla

279.00 lei 189.00 lei

Geanta plic

Unul dintre accesoriile care nu va iesi niciodata din tendinte – geanta plic- ramane si in momentul de fata artificiul preferat al femeilor care se imbraca elegant in cea mai mare parte a timpului. Actualitatea tendintelor este, totusi, un aspect pe care o femeie trebuie sa il ia in considerare inainte de a adauga in garderoba sa un exponat din categoria genti plic. Pornind de la aceasta premisa, magazinul nostru isi propune sa va ofere cele mai noi modele de genti plic, emblematic pentru noua colectie fiind plicul fold – over.

Genti si plicuri clutch

Spre deosebire de cel clasic, cu un fermoar in partea superioara, plicul fold – over impresioneaza prin designul sau ceva mai incapator, dar si prin formatul nu la fel de rigid. Pentru o femeie care investeste pentru prima data in genti plic, modelul fold – over este tot ceea ce si-ar putea dori pentru ca nu este restrictiv ca dimensiuni, in interiorul sau incapand toate accesoriile si obiectele de uz personal de care o reprezentanta a publicului feminin nu se poate desparti intr-o zi obisnuita.

Functionalitatea si stilul, dar si alura sofisticata – acestea sunt atributele care aduc notorietate modelelor clasice sau moderne de genti plic. Prezente in catalogul nostru intr-o varietate de nuante si forme, gentile plic rigide sau impaturite reprezinta piesele cheie ale tinutelor de ocazie.