Se arată toate cele 0 rezultate

Nu au fost găsite produse care să corespundă criteriilor selectate de dvs.

Genti sport barbati

Stilul sport este unul care a castigat teritoriu important in ultimul timp, designerii promovandu-l tot mai insistent pe marile podiumuri internationale. Aceasta tendinta a acaparat si lumea accesoriilor, elocventa fiind si divizia de genti sport pentru barbati. Odinioara confectionate doar din panza si piele ecologica, gentile sport au ajuns sa fie caracterizate de croieli avangardiste, cu numeroase insertii, buzunare si bretele aplicate. Genti sport care pot fi purtate atat la cumparaturi, cat si in drumul spre antrenament.

Magazinul nostru isi propune sa aduca in fata publicului masculin atat modele simple din categoria genti sport barbatesti, cat si modele pretentioase, ornate cu insertii din piele, catarame si fermoare laterale. Din perspectiva materialelor, calitatea este trasatura pe care o urmarim in momentul in care realizam selectia gentilor, barbatul contemporan meritand sa se rasfete cu accesorii de inalta calitate chiar si atunci cand se indreapta spre sala de fitness.

Geanta sport pentru sala de fitness

Cand spunem genti sport barbatesti, gandul ne poarta catre modelele supradimensionate in care sa putem depozita toate accesoriile de fitness, incepand cu echipamentul de lucru, incaltamintea sport si terminand cu bratara fitness sau cu bratara de monitorizare a activitatii depuse in timpul antrenamentului. Designul incapator, croiala prietenoasa si dimensiunile ajustabile vor deveni trasaturile pe care trebuie sa le urmariti in descrierea produselor.