Se arată toate cele 2 rezultate

-31% rucsac owl rosu

Rucsac Owl Rosu

159.00 lei 109.00 lei
-31% rucsac owl roz

Rucsac Owl Roz

159.00 lei 109.00 lei

Genti sport dama

Geanta sport nu reprezinta un accesoriu limitat din punct de vedere al versatilitatii. Nu, ea nu trebuie sa fie folosita doar cand doriti sa va echipati pentru sala, ci poate fi purtata si in momentul in care mergeti in diverse deplasari, la cumparaturi sau cand, pur si simplu, doriti sa folositi o geanta mai incapatoare pentru a va rezolva sarcinile de zi cu zi. De aici pana la a le purta in compania tenisilor, a balerinilor, a articolelor din denim sau a tricourilor polo nu mai este cale lunga.

Noi am inclus in selectia de genti sport dama modele incapatoare, realizate din materiale durabile in timp. Este foarte importanta tesatura textila sau tipul de piele din care se confectioneaza geanta respectiva pentru ca ea nu va fi la fel de des ingrijita de catre proprietara. Fie ca este lasata pe jos in momentul in care va gasiti intr-un mediu aglomerat, fie ca o folositi in cadrul calatoriilor pe post de geanta de voiaj, posibilitatea ca ea sa fie expusa intemperiilor creste. In acest context, aveti nevoie de un material foarte rezistent.

Geanta sport pentru sala

Categoria gentilor sport este una diversificata, din ea facand parte modele apretate cu imprimeuri jucause, florale, salilor sau army, materialele opace, dar si tesaturile transparente. Decorate cu sisteme de inchidere bazate pe capse, catarame sau alte insertii metalice, gentile sport pot capata rapid o alura casual, urbana.