Se arată toate cele 2 rezultate

-40%

Geanta barbati Joshua

529.00 lei 319.00 lei
-46%

Geanta barbati Kevin

679.00 lei 369.00 lei

Genti umar barbati

Un accesoriu pretios in garderoba unui barbat va fi acela care este deopotriva multifunctional, versatil si stilizat. Acestea sunt caracteristicile pe care dorim sa le indeplineasca gentile de umar din colectia prezentata, motiv pentru care am ales in egala masura culori neutre, tesaturi compatibile cu gusturile barbatului modern, dar si preturi competitive.

Materialele pe care le infatiseaza modelele de genti umar barbati incluse in noua colectie au o dubla provenienta. Unele sunt 100% naturale, iar din acesta cauza vor reusi sa imprime un look urban – chic tinutei dumneavoastra, in timp ce altele sunt realizate din texturi artificiale, precum pielea ecologica, lacul sau panza. Si acestea completeaza de minune look-urile urbane, fiind disponibile intr-o gama larga de culori si variatiuni.

Unde poti purta geanta de umar pentru barbati?

Daca stilul elegant si cel sport pot fi considerate de nisa, pentru fiecare dintre acestea doua existand un anumit public tinta, stilul casual este abordat de fiecare barbat in parte atunci cand merge la shopping, cand se intalneste cu prietenii in oras sau cand calatoreste in scop recreativ. Asadar, indiferent de stilul vestimentar care va caracterizeaza in mod obisnuit, exemplarele de genti barbatesti pe umar regasite in colectia noastra se vor dovedi abordabile, accesibile si purtabile. Consultati colectia actuala pentru a observa care sunt tendintele propuse de criticii de moda si veti descoperi un model pe gusturile dumneavoastra.