Se arată toate cele 3 rezultate

-24% papion alb

Papion barbati alb

59.00 lei 45.00 lei
-24% papion negru

Papion barbati negru

59.00 lei 45.00 lei
-24% papion visiniu

Papion barbati visiniu

59.00 lei 45.00 lei

Papioane barbati

Papionul a reprezentat dintotodeauna o alternativa pentru cei care nu poarta cravata, dar care isi doresc o tinuta impecabila, mai ales cand vine vorba despre outfit-urile formale. Modelele diverse de papioane au transformat aceste accesorii intr-unele usor de sesizat , iar culoarea sau imprimeurile pe care le etaleaza atrag numeroase priviri atunci cand sunt bine asortate.

Papioanele au aparut inca in anul 1870, regasindu-se cel mai adesea in tinutele purtate de celebritati si nu numai. In domeniul business, papionul este considerat un accesoriu potrivit pentru un stil nonconformist, excentric.

Papion barbatesc pentru tinute elegante sau urbane

Pentru un smoching sau un frac, papioanele se potrivesc perfect, astfel ca stilul este aratat prin modul in care barbati aleg modelul perfect. Sfaturile sunt binevenite in aceste situatii pentru a nu da gres. Modelul fluture este recomandat domnilor care au fata si barbia mai mari, iar cele clasice sunt potrivite oricarui barbat.

Papioanele sunt cele mai bune accesorii cand vine vorba despre sustinerea unui discurs sau de participarea la un eveniment important. Versatilitatea unui astfel de accesoriu consta in faptul ca poate fi purtat atat in combinatia tinutelor casual cat si a celor elegante.