Se arată toate cele 3 rezultate

-53%

Portofel barbati din piele naturala Alexander

199.00 lei 94.00 lei
-41%

Portofel barbati din piele naturala Boris

169.00 lei 99.00 lei
-44%

Portofel barbati din piele naturala Conrad

249.00 lei 139.00 lei

Portofele barbati

Un portofel barbatesc este un accesoriu indispensabil pentru fiecare barbat, el fiind totodata si lucrul care spune cele mai multe informatii despre acesta prin aspect si design.

Portofelele barbatesti din piele sunt preferate, deoarece reprezentantii publicului masculin adora sa-si achizitioneze un lucru de calitate, decat sa cumpere acelasi produs de mai multe ori. Sunt o alegere inspirata atunci cand ne dorim sa facem un cadou unui prieten sau sotului, fiind apreciate de catre acestia. Utilitatea portofelelor este principalul motiv pentru care acestea au devenit accesorii indispensabile. Astfel, cu cat este mai bine compartimentat, cu atat un portofel este mai preferat de catre potentiali clienti, mai ales ca exista numeroase lucruri de care nu ne despartim zi de zi.

Portofel pentru barbati – stil clasic sau elegant?

Practice si elegante, modelele clasice de portofele barbatesti sunt prezente intr-o varietate de texturi si culori, potrivite pentru toate gusturile. Designul modern dar si cel clasic este la mare cautare cand vine vorba de inlocuirea vechiului model, acest lucru bazandu-se insa pe preferintele fiecarui domn.

Cele care se remarca printr-o structura bine realizata, o cusatura groasa arata faptul ca materialul din care este realizat modelul respectiv este de o calitate buna, iar durata de folosire a acestuia va fi destul de mare. Modelele de portofele pentru barbati smart-casual sunt cele mai cautate de catre domnii care isi doresc sa fie in pas cu moda.