Se arată toate cele 4 rezultate

-40%

Geanta dama din piele naturala Lilian

529.00 lei 319.00 lei
-36%

Geanta dama din piele naturala Marilyn

579.00 lei 369.00 lei
-36%

Geanta dama din piele naturala Olivia

579.00 lei 369.00 lei
-36%

Geanta dama din piele naturala Phoebe

579.00 lei 369.00 lei

Posete piele 

Diversitatea este ultimul aspect in privinta caruia ar trebui sa va faceti griji daca doriti sa investiti in posete piele. Exista numeroase modele care capteaza atentia designerilor internationali, iar noi le-am inclus in colectia noastra pentru a va oferi cat mai multe alternative. Poseta de umar este prima propunere, ea fiind o investitie pe termen lung. In ceea ce priveste nuanta pe care o alegeti, aceasta este dictata de preferintele individuale. Totusi, va recomandam ca posetele din piele in care investiti sume importante sa fie acoperite in nuante calme, neutre si totodata elegante. Negrul pur, albul imaculat, nuanta dulce de caramel sau culoarea pretioasa a lemnului de mahon sunt cateva dintre sugestiile acestui an pentru colectiile de posete piele.

Poseta piele dama – modele in tendinte

Bucket Bag este un model aparte de poseta, care nu trebuie sa fie obligatoriu confectionata din piele. Cu toate acestea, este de preferat sa se aleaga o astfel de tesatura pentru ca designul bucket presupune strangerea cu un snur in partea superioara, un snur care la randul sau trebuie sa fie manevrabil. Mobilitatea materialului devine astfel o trasatura importanta pentru ca designul bucket sa fie perfect. Incluse in tinute casual – chic, ele imprumuta purtatoarei un gram de gratie pariziana.

Un ultim model de poseta piele pe care trebuie sa il aveti in vizor este cel plic, cunoscut sub denumirea de clutch. Nu unul clasic, care este realizat dintr-un material plasticizat, rigid, ci un plic moale, flexibil, cu dimensiuni mai generoase. Modelele de posete piele tip plic sunt la mare cautare in randul clientelor noastre, in special pentru ca ele nu se adreseaza unui anumit grup de varsta. In fond, fiecare femeie doreste sa se simta speciala, poseta din piele fiind accesoriul incontestabil care ofera stil si rafinament.