Se arată toate cele 2 rezultate

-37%

Servieta barbati Oscar

810.00 lei 509.00 lei
-39%

Servieta barbati Ronald

789.00 lei 479.00 lei

Serviete barbati

Dintre gentile purtate in mod uzual la locul de munca, servieta este de departe cea mai populara si cautata de catre reprezentantii publicului masculin. Confectionata din piele naturala box sau suede, servieta clasica are un format dreptunghiular, inchizandu-se in zona mediana cu ajutorul unei catarame fixe din alama. Forma clasica si culorile neutre sunt primele doua trasaturi pe care le cauta omul de business in paginile catalogului nostru online, particularitati pe care le va gasi negresit.

Servieta barbati – culori neutre si materiale calitative

Ne-am gandit la toate aspectele, pornind de la accesibilitate si pana la paleta cromatica, totul doar pentru a pune la dispozitia barbatilor moderni serviete versatile, durabile, pliabile pe gusturile lor. Asa cum bine stiti, codul vestimentar office implica purtarea unui costum integral, compus din pantaloni si sacou de stofa, la care se adauga o camasa din in intr-o nuanta neutra si o pereche de pantofi din piele. Desi pare scenariul perfect, tinuta nu este completa fara una dintre acele serviete barbatesti elegante, incapatoare, care isi conserva formatul chiar si dupa ani buni de purtare.

Clientul magazinului nostru nu se va bucura doar de designurile interesante ale servietelor, ci si de accesbilitatea produselor propuse. In perioadele cheie ale anului va propunem reduceri semnificative la colectia de serviete oferindu-va, poate, cel mai important imbold pentru a adopta un stil vestimentar care se ridica la standardele mediului business.